juliaaolsson.blogg.se

Hej, jag är en tjej på 18 år som heter Julia Olsson och som bor i Stockholm med min pojkvän Johannes.

Min helg

Publicerad 2012-11-18 17:48:38 i Allmänt

Tjabba tjena hallå hösäckar.
 
Min helg såg ut såhär:
 
I fredags så var jag i skolan, sen efter skolan så åkte jag hem till Johannes och då gjorde han pannkakor till mig med glass och värma hallon. Vilken kille man kan ha! På kvällen så kom min storasyster Juliet till vår lägenhet med en massa filmer så slapp jag var ensam för Johannes skulle iväg med jobbet. Så det blev en systrana olsson kväll!
 
I lördags så stack jag och Johannes in till stan och shoppade och lunchade och sen mötte jag upp Diana för lite bestfriend time!! På kvällen blev det fest!
 
Idag så har jag och Juliet åkt hem till mamma och pappa och hälsat på dom och umgåts hela familjen.
Och nu så sitter jag här min bästis Diana och kollar på Gilmore girls!!
 

I Halmstad med Johannes.

Publicerad 2012-11-11 11:48:00 i Allmänt

Hejhej alla mina kära läsare!
 
Förlåt för mitt dåliga bloggandet... haft fullt upp hela veckan, haft två stora prov som jag har pluggat röven på.
 
Detta har iallafall varit min helg:
 
I fredags så var jag i skolan och hade ett av dessa två stora proven och det gick bra tror jag. Sen slutade jag vid ett. Sen träffade jag min fina pojkvän som bjöd mig på lunch. Och på kvällen träffade jag Diana och åt lite onyttigheter och kollade på en massa tjejfilmer hela natten!
 
I lördags så åkte jag och min syster Juliet och shoppade. Fick med mig hem ett par jeans, tre tröjor, en halsduk, en mössa och en klänning. Sen på kvällen stack man på fest.
 
Idag eller just nu befinner jag mig Halmstad med Johannes där hans föräldrar bor så vi åkte tidigt imorse för vi ska fira hans minsta lillebror Linus som fyller 16 år. Och på kvällen ska vi bowla med hela hans familj. Sen åker vi hem sen på kvällen.
 
 
 
 
 

BÄSTA HALLOWEENFESTEN EVER

Publicerad 2012-11-04 14:09:17 i Allmänt

Hejhej alla mina läsare :)
 
Igår var jag på nog världens fetaste halloween party. Det var helt sjukt bra fixat. DJ:n var amazing. Alla var utklädda. Alla sprang runt och skrämde alla. Dom två killarna som höll i det hyrde en stor lokal mitt inne i skogen. Så man fick ställa bilarna i början av vägen sen hade dom satt upp små lyktor hela vägen till festen och folk hoppade fram och dockor föll ner framför en. Sen när man kom dit, det var som ett stort spökhus, hela huset såg helt öde ut sen när man kom in, det var super läskigt och spindelväv och sånt överrallt. Och fullt med massa människor som var så bra utkläddna, sen kom musiken igång och drickandet. Bästa festen någonsin killar, bra jobbat!!
Tack alla för en super duper kväll!
 
Min sminkning igår.
 
I tordags kom jag hem från L.A med Diana. Underbart bra har vi haft. Riktigt kul. Vi har druckit goda drinkar, festat, solat, åkt båt och jetski. Vi har också varit på strandparty, shoppat men även bara chillat vid Dianas sommarhus vid poolen och även bara kollat på lite serie och gjort mat där.
 
I fredags så träffade jag min fina Johannes. Vi tog en mys kväll i vår fina lägenhet, men film och en tårta som han hade gjort. En välkommen hem tårta. Hur söt är inte han? och fick även ett super fint halsband.
 
Och idag ska jag bara ta det lugnt, och träffa min syster Juliet en stund med, har saknat henne så mycket!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela